kapak

Gıda Mühendisliğine Giriş

Editör:

Bölüm Yazarlı

 

 

 

 

ISBN: 978-605-...     Ocak 2017 kitabı

Ocak 2017, 350 sayfa,

(16,5x24 cm2), 1. hamur kitap kağıdı.

Kapak resmi değişebilir...


Bu kitabın amacı, “Gıda Mühendisliği” bölümü kapsamına giren konulara giriş yapmak ve gıda  mühendisliği öğrencilerine öğretim boyunca verilen dersler hakkında temel bilgileri/kavramları önceden kazandırmaktır. Böylece Gıda Mühendisliği konusunda öğretim gören bireyler, hem meslekleri konusunda ön bilgiler ile donatılmış olacak hem de öğretim sürecine hangi derste hangi konuların anlatılacağı hakkında bilgileri olacaktır. Kitabın bir diğer amacı, gıda mühendislerinin her zaman elinin altında bulunan bir kitap olmasını sağlamaktır.

Böylesi bir kitabın, “Gıda Mühendisliğine Giriş” kitabının hem Gıda Mühendisliği öğrencilerine hem de sektörde Gıda Mühendisi olarak çalışan profesyonellerin baş ucu kitabı olma özelliğindedir.


Böylesi bir kitabı tedarik edebileceğiniz bir kitapçı

hepsi hepsi bir TIK uzaklıkta!


 

İçindekiler

 

 

 

 

      Yakında eklenecektir.

 

 

 

Ek A.  Gıda Mühendisliği Odası

Ek B.  Gıda Mühendisliği Standartları

 

Kaynakça

Yazar Özgeçmişleri

Dizin


Kitaplarımızın tüm listesi için buraya tıklayınız.


Papatya Bilim Üniversite Ders Kitapları, Bilimsel Kitaplar